5 اشتباه کسب و کارها در شبکه های اجتماعی
شبکههای اجتماعی بهترین جایگاهی هستند که تعامل بین شما و مخاطب عادی که ممکن است مشتری شود، را برقرار میکند. پس بهتر است اشتباهات را به کمترین حد خود برسانید و این نکته را مورد توجه قرار دهید که نبودن در شبکههای اجتماعی بهتر از حضور داشتن بی کیفیت است.
در اینکه کسب کارها در شبکههای اجتماعی باید حضور داشته باشند و این حضور هم باید چنان پررنگ و عمیق باشد، شکی نیست و یک امر الزامی است و یکی از زیر شاخههای بازاریابی اینترنتی است. اما گاهی مشاهده میکنیم حضور در این شبکه ها چنان غیر حرفه ای است که به جای ایجاد نیروی جاذبه در مخاطب، نیروی دافعه ایجاد میکند.
1 انتشار مطالب زیاد و پی در پی
آیا خودتان مایل هستید که روزانه مطالب زیادی را دریافت کنید؟ از دریافت مطالب زیاد و پشت سر هم چه احساسی دارید؟
این گونه وقتی خود را جای مشتری میگذارید درک بهتری از این تعامل مجازی خواهید داشت. پس پشت سرهم پست نزنید.
2 تبلیغ و فروش مستقیم
سعی نکنید حس فروش در شبکههای اجتماعی را در کاربر ایجاد کنید. بلکه او را به صورت نا محسوس وسوسه کنید به وب سایت شما مراجعه کند. سپس این وبسایت شماست که باید توانایی تبدیل کاربر به مشتری را داشته باشد.
3 عدم خلاقیت در تبلیغ و محتوا
شما که کسب و کاری دارید و صفحات اجتماعی خود را هم راه اندازی کردید، مدام پستهای تبلیغاتی نزنید. بلکه پستهای خلاقانه در ارتباط با محصولات و خدمات خود بزنید. مثلا اگر کسب و کار شما رستوران است میتوانید پستهای کوتاهی از رموز خوشمزه شدن غذا بزنید و به این ترتیب غذای رستورانتان را لابلای اینگونه مطالب بطور غیرمستقیم تبلیغ کنید. و توجه کنید که استفاده از عکس و ویدیوی واقعی از غذای رستوران خودتان، قطعا مؤثرتر است تا تصاویر تبلیغاتی دیگران.
4 مطالب غیرمرتبط
متأسفانه این روزها این کار خیلی رواج پیدا کرده است. هر مطلب جالب و مخاطب پسندی قطعا برای پیج و کانال شما کار خوب و قابل تاییدی نیست. کسب و کار خود را وارد حوادث و اخبار عمومی نکنید که سطح کار شما را پایین بیاورد. کاربری که دنبال اینگونه اخبار باشد قطعا از طریق کانال مرتبطش پیگیر آن موضوعات میشود. پس شما فقط به مطالب و اخبار مرتبط با کسب و کار و محصولات و خدمات خود بپردازید.
5 غفلت از کامنت ها
صرفا یک صفحه ایجاد نکنید که لینک آن را در وب سایت و دیگر جاها منتشر کنید و بگویید کسب و کارتان در شبکههای مجازی حضور دارد. به یاد داشته باشید شبکههای اجتماعی یعنی تعامل دو سویه و اگر به عکس العملهای کاربران و اعضای خود توجهی نکنید کم کم محبوبیت خود را از دست میدهید.
منبع: وب 24