صد هزار کارآفرین موفق دنیا چه عاداتی دارند؟ (1)
1- از صبح تا به حال چندین هزار پیام برای کانال من آمده که همه اینها را نمیخوانم؛ اگر برای هر کدام یک ثانیه وقت بگذارم بسیار وقت گیر است. من خیلی سریع گزینش میکنم، آن هم در ساعات خاص؛ دو بار در شبانه روز این کار را انجام میدهم. سریع مطالب ضروری و کاربردی را میخوانم و در کانال خودم ذخیره میکنم تا بعدا از آنها استفاده کنم. باید مدیریت انفجار اطلاعات وجود داشته باشد، اگر نباشد سرگردان میشویم. در حال حاضر ما نمیتوانیم بوعلی سینا داشته باشیم. بوعلی سینا کسی بوده که به تمام علوم زمان خودش آگاهی داشته و آنها را بلد بوده، از ریاضیات و فلسفه و منطق و نجوم و طب و … همه چیز را بلد بوده است. الآن علم نامحدود است؛ پس من باید مدیریت انفجار اطلاعات داشته باشم. در رشته خودم و یک یا دو رشته دیگر با توجه به علاقهمندیام کار میکنم؛ در بقیه رشتههای دیگر نمیتوانم متخصص شوم؛ بگویم متخصص در موسیقی، متخصص در هنر، متخصص در ورزش، متخصص در ریاضی، چنین چیزی اصلا امکان پذیر نیست چون علم نامحدود است.
2- صدهزار نفر از افراد موفق پنج قاره را مورد بررسی قرار دادهاند؛ برای این از پنج قاره مورد بررسی قرار دادهاند که من نگویم «دارن هاردی» اهل آمریکا است و اصلا برای من نمیتواند الگو باشد و «برایان تریسی» و نمیتواند الگو من در ایران با این امکانات محدود باشد. آمدهاند و از پنج قاره آسیا، آفریقا، اروپا، اقیانوسيه و آمریکا، تعداد یکی و دو تا نه، بلکه صدهزار نفر را در زمینه کسب و کار مورد بررسی قرار دادهاند.
نوشتهاند: از صدهزار نفر در پنج قاره جهان در مورد مهمترین مسائلی که در دنیای کسب و کار و تجارت نیاز به بهبود دارند، نظر سنجی شده است.
12عنوانی که بیش از همه در این رابطه مطرح شدهاند عبارتند از:
یکی از موارد، تند خوانی است؛ ما هر تخصص و کاری که داشته باشیم، لازم است اطلاعاتمان را در آن کار بیشتر کنیم تا موفقتر باشیم. در قرن اطلاعات، کسی موفق است که بیشتر بداند، موفق تر از او کسی است که راه میانبر را بلد باشد. ما مگر چقدر عمر میکنیم که فقط تجربه کسب کنیم، باید بیاییم و الگو موفق یا همان راه میان بر را طی کنیم. تند خوانی یکی از همان راههای میانبر است.
منبع: مجله خلاقیت